0
Evropske lige

NOVI SAD, SERBIA - SEPTEMBER 11: Head coach Sinisa Mihajlovic of Serbia reacts during the FIFA 2014 World Cup Qualifier at stadium Karadjordje Park between Serbia and Wales on September 11, 2012 in Novi Sad, Serbia (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SINIŠA MIHAJLOVIĆ ISKREN NAKON PORAZA: ‘Napravili smo šta smo mogli!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.22 u 09:10

Svestan je i on da njegovi momci nisu krivi!

Bolonja je juče poražena od Verone rezultatom 2:1, a kod jednog od pogodaka pobedničkog tima, asistenciju je upisao Darko Lazović.. Uprkos porazu, Siniša Mihajlović nije bio razočaran!

‘Napravili smo šta smo mogli, nedostajalo nam je deset igrača, a četvorica koji su bili na terenu nisu bili u vrhunskoj formi’ – rekao je Siniša i dodao:

‘Između kovida i povreda odradili smo poslednji trening sa punim sastavom pre mesec dana. Pauza dolazi u pravo vreme da oporavimo igrače i povratimo energiju. Pokazali smo da kad smo u elementu da možemo da igramo protiv svih.’

Kako i sam kaže, akcenat je na oporavku igrača..

‘Za mene je bitno da oporavim svoje igrače, ali očekujem pojačanje. Svakako mislim da ćemo veznjaka da angažujemo s obzirom na hitnu situaciju’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter