Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Radnik (Surdulica) Aleksandar Scekic (R) celebrates after scoring a goal with head coach Aleksandar Stanojevic Beograd, 21.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in , ,

ŠĆEKIĆ SE OPROSTIO OD SVOG PARTIZANA: Stanojević održao emotivan govor – „Dođi u junu da proslaviš titulu“! (VIDEO)

Došlo je vreme za rastanak.

Aleksandar Šćekić je prvi fudbaler koji je ove zime napustio redove aktuelnog lidera Superlige Srbije – ekipe Partizana. Crnogorski reprezentativac će karijeru nastaviti u Zaglebju iz Poljske, gde je potpisao trogodišnju saradnju. Povodom njegovog odlaska sa priprema, oproštajni govor je održao trener Aleksandar Stanojević, koji je u emotivnom obraćanju istakao da ga očekuje na leto na proslavi titule.

Ništa momci, evo Šćeka nam ide, pričali smo juče. Ja uvek kažem, neko će u nekom trenutku naći nešto što mu odgovara, Šćeka je u ovom trenutku našao nešto što mu odgovara. Mislim da je pravi izbor, ide u Poljsku, super mu je i liga i sve, meni je žao naravno. Ne treba sad tu da patetišem i nešto. mnogo ti hvala Šćeko na svemu, bio si ekstra profesionalan, mnogo si nam donosio, nadam se eto da, proći će ovo, tako da ćeš doći tamo u junu da proslaviš titulu, rekao je Aleksandar Stanojević.

Šćekić je u oproštajnom obraćanju izrazio nadu da će crno-beli nastaviti u istom ritmu, kao i da se nada proslavi titule na leto.

– Moje je da vam se zahvalim, za dve i po godine koje sam prelepe proveo ovde u Beogradu. Nadam se da ćete da nastavite u istom ritmu i na leto da dođem da zajedno proslavimo titulu, istakao je doskorašnji fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HRVATI IMAJU NOVOG SELEKTORA: Mršić odlučio da preuzme Breogan, menja ga dobro poznato ime!

ŠTA SE TO DEŠAVA U FULAMU: Mitrović nije u sastavu za utakmicu protiv Stouka – navijači ne znaju razlog!