0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka-Play Off Semifinal Match Four ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Mornar (Bar) Head coach Mihailo Pavicevic Beograd, 02.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MORNAR BOLJI OD FMP-a NA KRILIMA LAZIĆA: Treći trijumf u nizu za tim Mihaila Pavićevića!

Objavljeno: 22.01.22 u 23:30

Ekipa iz Železnika doživela je tek četvrti poraz u ovosezonskom takmičenju!

U okviru 17. kola ABA lige, Mornar je u Baru ugostio ekipu FMP-a. Utakmica u Crnoj Gori završena je pobedom domaćeg sastava rezultatom 82:78. Izabranici Mihaila Pavićevića naneli su gostima iz Železnika tek četvrti poraz u ovosezonskom regionalnom takmičenju.

Publika u Baru je tokom celog meča posmatrala vrlo neizvesnu utakmicu. Pitanje pobednika rešeno je tek u odlučujućoj deonici koju je domaći sastav rešio u svoju korist sa 19:13.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Aleksandar Lazić. Košarkaš iz Bosne i Hercegovine odigrao je verovatno najbolji meč ove sezone. Lazić je meč završio sa učinkom od 19 postignutih poena i četiri uhvaćene lopte. Pratio ga je Sead Šehović! Iskusni crnogorski reprezentativac je postigao 17 poena i dodao je sedam skokova.

U ekipi iz prestonice Srbije istakao se Nevels. Amerikanac je nastavio sa sjajnim partijima. Nevels je ubacio 17 poena, uz osam skokova i dva uspešna dodavanja. Danilo Tasić je postigao 12 poena i doprineo je sa osam uhvaćenih lopti i tri asistencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter