0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP TIKET DANA: Derbiji u Engleskoj i Italiji!

Objavljeno: 22.01.22 u 09:30

Savršena prilika da se napune džepovi!

 Iz prebogate ponude MerkurXtip-a uzeli smo nekoliko sjajnih utakmica iz najjačih evropskih liga, a sve počinje derbijem Junajteda i Vest hema. Megdan će podeliti Lacio i Atalanta na „Olimpiku“ što će biti duel za sve ljubitelje fudbalske igre, a biće veoma važno ispratiti igru Sevilje koja je ostala jedina u Španiji u poteri za Realom.

Manchester Utd – West Ham GG (1.53)

Iako mnogo kasne za vodećom trojkom, ni Mančester junajted ni Vest hem nisu se odrekli pokušaja da se domognu četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona, a to mesto žele još i Totenhem i Arsenal, pa će svaki naredni meč ovih ekipa biti možda i direktna borba za evropsku elitu. Junajted se muči, ali ipak neretko na individualni kvalitet pobedi, a Vest hem je seriju od tri vezane pobede nad „lakšim“ rivalima prekinuo neočekivanim porazom od Lidsa. U prvom delu sezone „crveni đavoli“ su slavili u gostima sa 2:1, ali su se „čekićari“ osvetili minimalcem u šestnaestini finala Liga Kupa.

Lazio – Atalanta GG&3+ (1.77)

Atalanta je ponovo sjajna ove sezone, drži četvrto mesto i punopravni je član vrha tabele sa malim zaostatkom u odnosu na vodeću trojku. Igra „boginja“ veoma dobro, što je potvrdila u prošlom kolu posle 0:0 sa Interom, a Lacio, ma koliko nas ponekad oduševio, plaća cenu nekonstantnosti i zato je realno da se bori za neko od slabijih evropskih takmičenja. U prvom delu sezone u Bargamu bilo je 2:2, a prošle su gosti odnosili trijumfe, Lacio je dobio u Bargamu 3:1, a Atalanta u Rimu 4:1.

Sevilla – Celta 1&2-6 (2.40)

Sevilja kasni četiri boda za vodećim Realom i jedini je u Španiji koji može da naudi Madriđanima do kraja sezone. Tim iz Andaluzije je puno pokazao do sada, ali je u prošlom kolu uzeo samo bod u Valensiji i zato mu je sada neophodno da se vrati u pobednički niz i da prati Real. Selta je u takvoj situaciji da ne može ni gore ni dole, daleko je od vodećih, ali i daleko od opasne zone pa do kraja može da igra za svoju dušu. Tada je Selta najopasnija, a treba reći da će Sevilja igrati bez nekoliko važnih pojedinaca. U prvom delu sezone Sevilja je u Vigu uzela sva tri boda i to sa minimalcem.

Brentford – Wolves 2 (2.68)

Vulverhempton igra sjajno i u poslednja četiri kola zaradio je 10 bodova, a dobio je i Šefild u Kupu, pa je zasluženo prvi među onima koji ne mogu da računaju na plasman u Evropu. Sada bez važnog beka Saisa koji je sa reprezentacijom, „vukovi“ gostuju neugodnom Brentfordu. „Osice“ su nas navikle na partije po sistemu toplo-hladno, a i dalje čvrsto stoje u donjoj polovini tabele, bez bojazni o opstanku u eliti. Njihov prvi susret u Premijer ligi u prvom delu sezone dobio je Brentford u gostima sa 2:0, ali sada je Vulverhempton u odličnoj formi i favorit je u današnjem meču.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter