0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

LAPORTE SPASAO GRAĐANE: Sautempton prekinuo niz lidera! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.22 u 20:55

Odličan posao domaće ekipe!

Fudbaleri Sautemptona ugostili su Mančester Siti, u okviru 23. kola nacionalnog šampionata Engleske. Domaćin je pružio izuzetno snažan otpor lideru na tabeli Premijer lige i izborio je remi. Bez obzira na dominaciju Sitija u polju, utakmica je završena rezultatom 1:1.

Ekipa Pepa Gvardiole preuzela je incijativu od samog starta utakmice. Domaćin se bazirao na defanzivu, a bio je vrlo opasan u tranziciji.

Fenomenalan pogodak viđen je već u 7. minutu meča. Kajl Voker-Piters je probio po desnoj strani, usledio je dupli pas sa Redmondom, a onda vrhunski udarac. Ederson je bio nemoćan i domaćin je stekao prednost.

Mančester Siti je neprestano pokušavao da dođe do izjednačenja. Aktuelnom šampiona Engleske je to pošlo za rukom tek u 65. minutu. Kevin De Brujne je uputio centaršut za desnog boka, pa se u kaznenom prostoru najbolje snašao Ajmerik Laporte. Španski reprezentativac je glavom poslao loptu iza leđa čuvara mreže domaćeg sastava.

Gvardiolina četa je loptu konstantno kontrolisala na protivničkoj polovini, ređale su se šanse do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali nije bilo promene rezultata.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter