Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
in , , ,

KOŠARKAŠ REAL MADRIDA DOLAZI U PARTIZAN: Nova bomba Željka Obradovića je spremna!

Sada svi čekamo konkretnu reakciju.

Prema navodima grčkih novinara sa portala Total basket, Partizan bi mogao da dobije još jedino bitno pojačanje za nastavak sezone. Naime, nakon Matiajsa Lesora koji već pruža odlične partije, crno-beli bi mogli da postignu dogovor sa Real Madridom.

Radi se o mladom srpskom košarkašu Tristanu Vukčeviću, koga bi Partizan doveo na pozajmicu, jer je na njegovoj poziciji, konkurencija u Madridu prevelika. Vukčević može da pokriva pozicije 5 i 4, visok je 213 centimetara i težak 100 kilograma, a trenutno ima 18 godina.

On je za Real debitovao 2. septembra 2020. godine u pripremnom meču, akda je za 4 minuta upisao 2 poena i 2 skoka. U dosadašnjem toku Evrolige, na parketu prosečno provodi oko šest i po minuta, a beleži 2.1 poen, uz 1.2 skoka.

Tristanu bi Partizan mogao da pruži određene minute u Evrokupu i ABA ligi, gde bi mogao da se razvija znatno bolje nego u Realu.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DA LI SE TO SPREMA EVOLUCIJA LIGE ŠAMPIONA: Novi format donosi više novca, Srbija može imati i direktnog učesnika!

VELIKA ZVEZDINA NADA ODLAZI U ITALIJU ZA 5 MILIONA: Pratili su ga nekoliko meseci i već su poslali ponudu!