0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KOŠARKAŠ REAL MADRIDA DOLAZI U PARTIZAN: Nova bomba Željka Obradovića je spremna!

Objavljeno: 22.01.22 u 13:10

Sada svi čekamo konkretnu reakciju.

Prema navodima grčkih novinara sa portala Total basket, Partizan bi mogao da dobije još jedino bitno pojačanje za nastavak sezone. Naime, nakon Matiajsa Lesora koji već pruža odlične partije, crno-beli bi mogli da postignu dogovor sa Real Madridom.

Radi se o mladom srpskom košarkašu Tristanu Vukčeviću, koga bi Partizan doveo na pozajmicu, jer je na njegovoj poziciji, konkurencija u Madridu prevelika. Vukčević može da pokriva pozicije 5 i 4, visok je 213 centimetara i težak 100 kilograma, a trenutno ima 18 godina.

On je za Real debitovao 2. septembra 2020. godine u pripremnom meču, akda je za 4 minuta upisao 2 poena i 2 skoka. U dosadašnjem toku Evrolige, na parketu prosečno provodi oko šest i po minuta, a beleži 2.1 poen, uz 1.2 skoka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristan Vukčević (@vukcevic)

Tristanu bi Partizan mogao da pruži određene minute u Evrokupu i ABA ligi, gde bi mogao da se razvija znatno bolje nego u Realu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter