0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

JUNAJTED U NADOKNADI: Crveni đavoli strepeli do kraja, VAR proveravao! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.22 u 18:02

Mančester junajted upisao drugu vezanu pobedu!

Ekipa Ralfa Rangnika došla do sva tri boda na svom stadionu i mininalne pobede u poslednjem minutu nadoknade vremena u susretu sa Vest Hemom, golom Markusa Rašforda, koji je samo ugurao loptu u praznu mrežu nakon asistencije iskusnog Edisona Kavanija. Junajted je imao inicijativu tokom celog meča, ali obe ekipe su bile nekonkretne u većem delu utakmice, ipak ‘Čekićari’ nisu izdržali da otkinu bod Crvenim đavolima na Old Trafordu.

Rangnikov tim je sada četvrti na tabeli, poziciju i sa bodom više od današnjeg rivala, a u narednom kolu ih očekuje susret sa poslednjeplasiranim Barnlijem, koji ima čak 5 utakmica manje od Junajteda.

U drugom susretu koji je završen u ovo vreme Njukasl je dobio Lids mininalnim rezultatom u gostima golom Džondža Šelvija i sada su samo na bod od sigurne zone, dok je ekipa Marsela Bijelse na 15. poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter