0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FENOMENALNA ATMOSFERA U REDOVIMA CRVENO-BELIH: Pratite dešavanja iz Antalije iz potpuno drugog ugla!(VIDEO)

Objavljeno: 22.01.22 u 19:17

Izabranici Dejana Stankovića vredno rade na pripremama u Turskoj!

U novoj epizodi serijala ‘Zvezda TV‘ imaćete priliku da vidite kako je izgledao dosadašnji deo priprema prvotimaca Crvene zvezde u Antaliji iz potpuno novog ugla, kao i koliko je zapravo dobra atmosfera u redovima aktuelnog šampiona Srbije.

-Fudbaleri Crvene zvezde borave u Turskoj, gde se pripremaju za prolećni deo sezone i nastavak borbe, kako u domaćem šampionatu, tako i u Ligi Evrope. Pored napornih treninga, gde se naši prvotimci spremaju za nove izazove koji slede, uvek nađu vremena da govore za kameru Zvezda TV-a i obrate se svim zaljubljenicima crveno-belih boja, a mi vam donosimo mnogo smešnih situacija, što je pravi dokaz da odlična atmosfera vlada u našoj ekipi. Pored toga, imaćete priliku da pogledate kako izgledaju Zvezdini treninzi u Antaliji, iz malo drugačijeg ugla nego što ste navikli, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u novoj epizodi emisije ‘Zvezda TV‘ – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter