0
Evropske lige

Takuma Asano Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Metalac Gornji Milanovac Beograd, 03.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIVŠI NAPADAČ PARTIZANA DONEO BOD BOHUMU: Prvenac Japanca u Bundesligi! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.22 u 21:20

Bez pobednika u utakmici 20. kolo nacionalnog šampionata Nemačke!

Fudbaleri Bohuma pružaju sve kvalitetnije partije u poslednje vreme. Ekipa trenera Rajsa ima jasan cilj, a to je opstanak u elitnom rangu takmičenja. Za sada odlično odrađuju posao, jer se nalaze na 11. poziji u Bundesligi. Bohum je u dosadašnjem delu takmičenja osvojio 24 boda, a danas je remizirao sa ekipom Kelna. Utakmicu na ‘Vonovia‘ stadionu posmatralo je 750 gledalaca, a meč je završen rezultatom 2:2.

Gerit Holtman je doneo prednost domaćoj ekipi u 25. minutu. Lokadia je uposlio nemačkog napadača, a on je na rutinski način zatresao mrežu gostujućeg sastava.

Usledila je brza reakcija Kelna! Jarčevi su izjednačili pogotkom Tima Hubersa u 36. minutu, a totalni preokret viđen je samo devet minuta kasnije kada je Entoni Modeste zatresao mrežu domaćina.

Konačan rezultat postavljen je u 70. minutu igre. Prvenac u dresu Bohuma postigao je nekadašnji ofanzivac Partizana, Takuma Asano. Brznogi reprezentativac Japana je iskoristio asisentciju Poltera i obradovao vatrene pristalice Bohuma.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter