0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

ANĆELOTI PREKINUO NAGAĐANJA: Zvezda Reala ostaje u Madridu!

Objavljeno: 22.01.22 u 17:01

Najskuplje pojačanje u istoriji Madriđana ne menja sredinu!

Od svog dolaska na Santijago Bernabeu Eden Azar uvek je davao razlog navijačima Reala za nezadovoljstvo. Najpre višak kilograma na promociji, zatim česte povrede i igre ispod svakog nivoa, a najskorije delo Belgijanca na kom fanovi najtrofejnijeg evropskog kluba mogu da mu zamere jeste razočarani izraz lica nakon trijumfa u Superkupu i ne nošenje medalje oko vrata.

To je sve pokrenulo niz glasina o povratku Edena u Englesku, tačnije na mesto gde je igrao najbolji fudbal u karijeri Čelsi, a mogle su se pročitati i spekulacije o prelasku u Njukasl. Ipak nakon mnogo nagađanja Karlo Anćeloti je na današnjoj konferenciji za štampu pred utakmicu sa Elčeom otklonio sve sumnje i potvrdio da krilni napadač ostaje član Reala:

e

“Eden Azar je u planovima Reala za narednu sezonu, to mogu odmah da potvrdim, verujem da će nedelja biti dobar dan za Azara, igraće od starta. Verujem da hoće“ rekao je iskusni trener.

Takođe se trofejni stručnjak osvrnuo i na slučaj Gereta Bejla koga već nekoliko meseci nema na terenu:

“Bejl se oseća bolje, u sve je boljoj fizičkoj spremi. Napreduje, trenira i svakog dana je sve bliži timu“ dodao je Anćeloti.

Real je lider u španskom prvenstvu sa 49 bodova, 4 više od drugoplasirane Sevilje, a u nedelju ih očekuje meč sa na domaćem terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter