1
Evroliga

Dylan Osetkowski and Marko Simonovic (L) Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA SE OPORAVILA OD KORONE – VEČERAS GOSTUJU U FRANCUSKOJ: Velika kvota na crveno-bele, mogu li odmah do pobede?!

Objavljeno: 21.01.22 u 16:21

Navijači su ovo dugo čekali.

Koašrkaši Crvene zvezde konačno su se oporavili od koronavirusa, a već večeras ih očekuje nastavak borbe u Evroligi. Izabranici Dejana Radonjića će od 21 čas gostovati Asvelu u Francuskoj, koji u poslednje vreme baš i nije u formi.

Francuska ekipa je u poslednjih 7 utakmica u najjačem evropskom takmičenju poražena čak 6 puta, što crveno-beli mogu da iskoriste. Veliko je pitanje i u kakvoj se formi nalazi regionalni šampion, a sigurno je da je nešto duža pauza uticala na kondiciju, kao i na uigranost.

Luka Mitrovic (C) Chris Jones (L)
Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague
Beograd, 11.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Prema kladionici MerkurXtip, Asvel je favorit na ovom susretu, pa je kvota na njihovu pobedu 1.67. Sa druge strane, kvota na Crvenu zvezdu, koja nije odigrala nijednu utakmicu još od 2. januara je 2.45.

Podsećamo, Zvezda i Asvel su ove sezone već jednom odmerili snage, u utakici koja se odigrala u beogradu. Tada su crveno-beli tokom poslednje deonice imali prednost i od 17 razlike, ali se francuska ekipa probudila pa je duel uspela da uvede u neizvesnu završnicu. Ipak izabranici Dejana Radonjića su se bolje snašli, a taj meč su dobili rezultatom 73:67.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter