1
Evroliga

Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA OD SJAJA DO OČAJA: Katastrofalan zadnji napad Crvenu zvezdu koštao pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.22 u 22:56

Dva potpuno različita poluvremena!

Košarkaši francuskog Asvela dočekali su na svom terenu ekipu Crvene zvezde u okviru 22. kola Evrolige. Utakmica je otvorena veoma tvrdo, jer je viđena svega nekoliko poena u uhvodnih četiri minuta susreta, nakon čega su se obe ekipe probudile i ‘trgnule iz sna’. Tokom prvih 10 minuta igre bolje i konkretnije je izgledao aktuelni prvak Jadrana, ali malo utisak kvarila loša realizacija slobodnih bacanja. Prva četvrtina okončana je rezultatom 11:17.

Druga deonica počela je baš onako kako su navijači ‘crveno-belih’ priželjkivali.. Sjajna odbrana i nekoliko dobrih napada odveli su Zvezdu na dvocifrenu prednost. Izabranici Dejana Radonjića konstantno su držali visok nivo košarke, a Asvel nikako nije mogao da pronađe svoju prepoznatljivu igru. Rezultat je nakon prvog poluvremena bio 25:35.

Treća deonica protekla je znaku košarkaša Asvela koji su se u potpunosti vratili u ovaj meč. Crvena zvezda bila je potpuno izvan ritma, kako u napadu, tako i u odbrani, što je domaći tim predvođen Lakombom uspeo da kazn i utakmicu uvede u ‘rezultatsku klackalicu. Nakon 30 minuta igre, na semaforu je rezultat bio 49:48.

U poslednju deonicu se ušlo da dosta napetosti.. Oba tima su mnogo pala u defanzivnim zadacima, ali je to dovelo do toga da vidimo neke jako lepe poteze u napadu. Igralo se u mini-serijama od po četiri, pet poena, pa je tako prednost konstantno išla sa jedne na drugu stranu. Crvena zvezda nije uspela da se snađe, Asvel je delovao bolje i u neizvesnoj završnici uspeo je sjajno da se snađe.. Francuski tim stigao je do devete pobede ove sezone u Evroligi!

Asvel – Crvena zvezda 69:67

ASV: Džon Jr 17p, Lakomb 17p

CZV: Dobrić 20p

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter