0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 26: Ricardo Gomes (R) and Seydouba Soumah (L) of Partizan celebrate after the UEFA Conference League Play-Off Leg Two match between FK Partizan and CD Santa Clara at Partizan Stadium on August 26, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SUMA GLAVNI ODGOVORNI ZA SKANDAL U KAMERUNU: Pušio je šišu, pio pivo i rekao da ga izbace ako žele!

Objavljeno: 21.01.22 u 16:45

Kaznili su ga.

Fudbalska reprezentacija Gvineje je u dosadašnjem toku Kupa afričkih nacija, pokazala da može da bude potencijalno iznenađenje. Oni su savladali Malavi, dok su remizirali sa Senegalom, što im je donelo plasman u osminu finala, gde će se sastati sa selekcijom Gambije.

Nekadašnji fudbaler Partizana Sejduba Suma, nije odigrao ni minut do sada, a u jednom hotelu u kamerunu je bio u centru skandala. Pojedini mediji iz Afrike, otkrili su da je Suma nakon meča sa Zimbabveom, napravio žurku u sobi.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 12: Seydouba Soumah of Partizan reacts during the UEFA Champions League Third Qualifying Round Leg Two match between FK Partizan and PFC Sochi at Partizan Stadium on August 12, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

– U jednoj sobi je bilo desetak igrača Gvineje. Pušili su šišu i pili pivo. U jednom trenutku se pojavio zvaničkik gvinejske federacije i zamolio igrače da se ne ponašaju tako, posebno što u hotelu vladaju drugačija pravila zbog virusa korona. Međutim, Suma je reagovao vrlo oštro, pišu mediji iz Afrike i dodaju:

– On je rekao da mogu da ga izbace iz reprezentacije ako žele i da je njemu svejedno. Nije to Sumin jedini greh. Pet minuta pre kraja meča selektor Gvineje mu je saopštio da ide na zagrevanje i da će možda ući u igru. On je to odbio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter