1
Evroliga

Dylan Osetkowski and Marko Simonovic (L) Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SJAJNO POLUVREME: Izabranici Dejana Radonjića blistaju! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.22 u 21:54

Odlična utakmica za sada!

Košarkaši francuskog Asvela dočekali su na svom terenu ekipu Crvene zvezde u okviru 22. kola Evrolige. Utakmica je otvorena veoma tvrdo, jer je viđena svega nekoliko poena u uhvodnih četiri minuta susreta, nakon čega su se obe ekipe probudile i ‘trgnule iz sna’. Tokom prvih 10 minuta igre bolje i konkretnije je izgledao aktuelni prvak Jadrana, ali malo utisak kvarila loša realizacija slobodnih bacanja. Prva četvrtina okončana je rezultatom 11:17.

Druga deonica počela je baš onako kako su navijači ‘crveno-belih’ priželjkivali.. Sjajna odbrana i nekoliko dobrih napada odveli su Zvezdu na dvocifrenu prednost. Izabranici Dejana Radonjića konstantno su držali visok nivo košarke, a Asvel nikako nije mogao da pronađe svoju prepoznatljivu igru. Rezultat je nakon prvog poluvremena bio 25:35.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Final four je kupljen da se igra u Bg da bi sudije za početak ugurale zvezdanu medju 8. Drugi put u4god, pre toga nijednom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter