0
Evroliga

Vasilije Micic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

ŠAMPIONU LUDA ZAVRŠNICA: Francuz uz zvuk sirene srušio velikana, sjajne partije srpskih igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.22 u 21:09

Efes se ponovo provukao!

Košarkaši Anadolu Efesa prekinuli su niz od 2 poraza i savladali Panatinaikos 82:81, trojkom Adrijana Moermana u poslednjoj sekundi susreta. Šesostruki šampion Evrope ove godine igra jako loše, ali su celu utakmicu pratili aktuelnog prvaka, čak su imali i dva poena prednosti pred poslednji napad turske ekipe.

Najbolji u redovima tima Ergina Atamana, koja se ceo meč mučila sa distance (25%) bio je Vasa Micić koji je ubacio 20 poena uz šut za tri poena 0/7 uz 4 skoka, 6 asistencija i 2 ukradene lopte za 33 minuta, junak susreta Moerman je zabeležio 15 poena uz 5 uhvaćenih lopti, a Šejn Larkin 10 poena uz 4 skoka i 5 asistencija.

Na drugoj strani istakao se Nemanja Nedović sa 20 poena uz 50 posto šuta iz igre, 6 skokova i 3 asistencije za 29 minuta, dok je statistički najbolji igrač grčke ekipe ove sezone, Deril Mejkon, upisao 17 poena.

Efes je trenutno na poslednjem mestu koje vodi u plej-of sa po 10 pobeda i poraza dok je Panata na 17. poziciji 4 pobede i čak 15 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter