1
Domaći fudbal

from left (TOP) Sasa Zdjelar Igor Vujacic Nemanja Miletic Ricardo Gomes goalkeeper Aleksandar Popovic Ivan Obradovic (DOWN) Milos Jojic Marko Zivkovic Queensy Menig Bibras Natkho Natcho Lazar Markovic Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

POČELA ČISTKA U HUMSKOJ: Stanojević ‘precrtao’ dvojicu fudbalera, pogledajte ko ne putuje sa Partizanom na pripreme!

Objavljeno: 21.01.22 u 09:25

Sjanju jesenju sezonu iza sebe imaju crno-beli.

Nakon i više nego uspešne polusezone u Humskoj ulici vlada zadovoljstvo, ‘parni valjak’ je lider u Superligi Srbije dok je i u Evropi napravio sjajan rezultat, pošto je izborio plasman u 1/16 finala Lige konferencija.

Cilj Partizana je da se osvoji titula, a da bi u tome uspeli moraju biti potpuno koncetrisani na pripreme kako bi što igrači što spremnije dočekali nastavak sezone. Ipak, došlo je vreme da se ‘otpišu’ igrači na koje Aleksandar Stanojević neće računati, pa u Belek neće otputovati Nikola Štulić i Rajko Brežančić, piše Sportski žurnal.

Da budemo realni, pomenuti fudbaleri nisu dobijali veliku šansu do sada pa je ovakva odluka čelnika Partizana potpuno očekivana. Štulić je ove sezone odigrao samo jednu utakmicu, i to svega 14 minuta, a poslednji gol je postigao u decembru 2020. godine.

FOTO: FK Partizan

I sa Brežančićem je ista situacija, on je mečeve svog tima posmatrao sa klupe za rezervne igrače, pošto su šansu dobijali Slobodan Urošević i Ivan Obradović.

Podsetimo, ‘parni valjak’ putuje na pripreme u nedelju.

0
0

1 Komentara

  1. Mozes i ti ostati stanoje u beogradi jer nemas svoje ja
    Ko ti pravi spiak vodi starce ala smiljanic a malog stulica skartas
    Nek zvezda i ove godine bude prva to im zbog tebe zelim i ako ih mrzim i nji i njihovog bosa lopurdu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter