0
Domaći fudbal

Srdjan Mijailovic Cukaricki - Sumgait Sumqayit UEFA UECL Second qualifying round, 1st leg UEFA Europa Conference League 21.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN ODUSTAJE OD VEZISTE: Zvedin đak preskup za ‘crno-bele’, čeka se dugogodišnji reprezentativac!

Objavljeno: 21.01.22 u 19:53

Partizan mora da traži druga rešenja!

Dugo, od decembra, trajala je saga između Partizana i Čukaričkog na temu Srđana Mijailovića i njegovog prelaska u redove ‘crno-belih’. Ubedio je Aleksandar Stanojević vezistu da se pridruži njegovoj ekipi, čak mu i obećao značajnu ulogu u timu, pogotovu nakon odlaska Aleksandra Šćekića, na šta je popularni Mićko pristao. Ipak, klubovi nisu pronašli zajednički jezik kako saznaje Sport Klub, te Partizan mora da se okrene drugim željama.

Fudbal Football – UEFA Nations League Group Stage – League C – Group 4
Serbia Team Practice & Press
Ljubomir Fejsa
Beograd, 16.11.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Jedna od glavnih želja stručnog štaba na poziciji zadnjeg veznog jeste Ljubomir Fejsa, nekadašnji fudbaler tima iz Humske i trostruki šampion Srbije sa Partizanom. On, kako se navodi, još uvek čeka adekvatne ponude iz inostranstva te je ekipa Aleksandra Stanojevića primorana da bude strpljiva u vezi nekadašnjeg reprezentativca.

S obzirom koliko je šef stručnog štaba ‘crno belih’ isticao da mu je potrebno pojačanje na poziciji igrača koji kvari igru protivnika, nema sumnje da je spreman da čeka konačnu odluku iskusnog igrača poput Fejse.

Vezni fudbaler je pored Partizana nastupao i za Olimpijakos i Benfiku gde je kombinovano uzeo 11 titula, a najskoriji tim mu je Al Ahli gde je sarađivao sa Vladanom Milojevićem.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter