0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NEVEROVATAN PAD U KARIJERI: Nekada šampion Engleske, sada nemoćan protiv fenjeraša! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.22 u 23:11

Norič ove sezone nije bio sigurniji!

Votford, tim koji vodi Klaudijo Ranijeri poražen na svom terenu od do skoro ubedljivo najlošije ekipe lige, Norič Sitija sa 0:3. Kanarinci’ su u drugom poluvremenu postigli sva tri pogodka a dvostruki strelac Džošua Serdžant postigao je svoj drugi i treći gol u sezoni. Poslednju promenu na semaforu napravio je Juraj Kučka, autogolom u nadoknadi vremena. Votford je takođe meč završio sa 10 igrača jer je Emanuel Denis isključen, a sam meč je trajao 105 minuta usled problema sa reflektorima.

Ranijerijeva ekipa se nalazi u izuzetno lošoj seriji, za pobedu ne znaju već više od dva meseca, kada su pobedili Mančester Junajted na svom stadionu, a zatim su u narednih 8 utakmica doživeli 7 poraza. ‘Stršljenovi’ su prvi put ove sezone u zoni ispadanja, a ako se nešto uskoro ne promeni navijači sa Vikeridž Rouda mogli bi uskoro da gledaju drugoligaški fudbal na svom stadionu.

Što se Noriča tiče, njihova forma ide uzlaznom putanjom, ovo im je druga uzastopna pobeda i prvi put su van opasne zone od početka sezone. Din Smit zaista radi fantastičan posao s obzirom na kvalitet ekipe koju poseduje, ali trebaće ekipi sa istoka Engleske još dosta ovakvih utakmica da bi obezbedili opstanak u paklenoj konkurenciji.

Vodford je trenutno 18. sa 14 bodova dok je Norič mesto ispred njega sa dva boda više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter