0
Košarka

FOTO: KSS

NBA: ‘Ratnici’ se nalaze u žestokoj krizi, Bjelica popunio sve kolone u novom porazu Golden Stejta!

Objavljeno: 21.01.22 u 10:15

Golden Stejt nikako da napravi neku veću pobedničku seriju, pošto je sinoć ponovo izgubio, ovog puta od Indijane rezultatom 120:117.

Veoma dramatična završnica u produžecima pripala je Indijani, te su Pejsersi na taj način ostvarili tek treći trijumf u poslednjih 13 utakmica. Da se igra dodatnih pet minuta, pobrinuo se Džastin Holidej, koji je na šest sekundi pre kraja meča pogodio trojku.

Najbolji igrač u poraženoj ekipi bio je Stef Kari, koji je meč završio sa 39 poena, osam asistencija i pet skokova. Pratio ga je Luni sa 13 poena i 15 skokova, dok je Klej Tompson postigao 12 poena. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ubacio je osam poena, uz šest skokova, dve asistencije, te po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Sa druge strane, istakao se sjajni Duarte, koji je postigao 27 poena i ostvario sedam skokova. ‘Ratnici’ su upali u trenutnu krizu, ali idalje su drugi na Zapadu sa skorom 32-13.

Indijana se nalazi na 13. poziciji, sa učinkom od 17 pobeda i 29 poraza.

NBA, ostali rezultati:
Dalas – Finiks 101:109
Njujork – Nju Orleans 91:102
Golden Stejt – Indijana 117:21

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter