0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening from left Sergej Milinkovic-Savic Djordje Despotovic Dusan Vlahovic Mihailo Ristic and Nemanja Gudelj Stara Pazova, 22.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MENJA SREDINU: Srpski reprezentativac ‘višak’, odlazak potvrdio na svom instagramu! (FOTO)

Objavljeno: 21.01.22 u 21:19

Vreme je za naredni korak u karijeri!

Srpski internacionalac Đorđe Despotović igrao je fenomenalno u dresu Rubina iz Kazanja, ali to očigledno nije bilo dovoljno.. Prebačen je da trenira sa rezervama i rečeno mu je da sebi pronađe novu sredinu, jer trener Leonid Slutski njega više nema u svojim planovima.

Kako navode tamošnji mediji, Slutski je Despotoviću zamerio nešto duže oporavljanje od povrede.. Klupski lekari su rekli da je spreman, ali se on nije osećao spremnim, pa je zato izostajao sa terena.

FOTO: Instagram screenshot

Da napušta Rubin, potvrdio je i na svom instagram profilu:

‘Kao što svi već znate, neću više igrati za Rubin, želim da se zahvalim svima za fenomenalno vreme koje sam proveo u Kazanju. ‘Spasiba’ svima iz dubine moje duše!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter