0
Evropske lige

Fudbal Fudbalski Savez Srbije-UEFA Nations League-Group stage - League B - Group 3-Srbija v Turska Aleksandar Kolarov Beograd, 06.09.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ITALIJANI PIŠU DA KOLAROV VEĆ SADA ZAVRŠAVA KARIJERU: Mnoge je iznenadilo što je uopšte i potpisao novi ugovor!

Objavljeno: 21.01.22 u 18:24

Mogao bi ranije u penziju.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov, mogao bi već u narednim danima da završi svoju igračku karijeru, navodi Korijere dela Sera. Bivši kapiten Orlova se od dolaska u Inter nije naigrao, dok je ove godine odigrao svega 3 meča.

Čitava fudbalska javnost se iznenadila kada je Kolarovu produžen ugovor, početkom ove godine, jer je prošle sezone zabeležio samo 7 nastupa. Ipak, kako sada stoje stvari, velika je verovatnoća da Srbin završi karijeru nekoliko meseci ranije pre isteka saradnje sa Interom.

Fudbal Soccer
Okupljanje reprezentacije pred mec sa Paragvaj Paraguay
Aleksandar Mitrovic (L) Aleksandar Kolarov (R)
Stara Pazova, 07.10.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Podsećamo, Kolarov je na leto bio pominjan kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali je ta priča brzo propala. Svoju karijeru započeo je u Čukaričkom, nakon čega je preko OFK Beograda došao do Lacija. Nakon odličnih igara u Italiji, desio mu se transfer karijere kada je pojačao engleskog giganta Mančester siti.

Tamo je proveo 7 godina, a posle toga, vratio se u Italiju, tačnije u Romu. Potom je nakon 3 godine je potpisao ugovor sa Interom, a u reprezentaciji Srbije je odigrao 94 meča i zabeležio 11 golova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter