1
Evropske lige

FOTO: Twitter

IDE U ZVEZDINOG DŽELATA: Nekadašnji talenat Partizana menja sredinu!

Objavljeno: 21.01.22 u 22:44

Napadač traži povratak u formu!

Ivan Šaponjić debitovao je za ‘crno bele’ sa samo 17 godina sada već davne 2013., a od tada prešao je veliki put, najviše se zadržao na Pirinejima a od ove zime nosiće dres Slovana iz Bratislave. Da podsetimo, Slovan je poznat ovdašnjoj publici je je eliminisao Zvezdu iz kvalifikacija za Ligu Evrope 2010. godine, a u glavnom gradu Slovačke pridružiće se Dejanu Dražiću i Aleksandru Čavriću.

Napadač nije uspeo da se nametne u Madridu i nije postigao ni jedan gol za ‘Jorgandžije’, pa put u slovačku Fortunu gde je njegov budući klub lider na tabeli sa postignuta 43 gola na 19 utakmica može biti idealan način da se oživi golgeterski instinkt momka iz Nove Varoši.

Šaponjić ove sezone nije igrao uopšte, a prošlu je proveo na pozajmici u Kadizu gde je u elitnom rangu Španije postigao jedan gol na devet utakmica. Ivan je pored pomenutih klubova nastupao još za rezervni tim Benfike, kao i za Zulte Varegem gde je u Župiler ligi na 31 utakmici postigao 6 golova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter