0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

I RADNIK ‘PALI MAŠINU’: Izabranici Dušana Đorđevića otputovali u Antaliju, očekuju ih veoma teški mečevi!

Objavljeno: 21.01.22 u 14:21

Fudbaleri i stručni štab Radnika otputovali su danas u Antaliju gde će nastaviti pripreme za drugi deo prvenstva.

Prvi deo priprema Radnik je odradio u Surdulici na terenu sa veštačkom podlogom i stručni stab je zadovoljan učinjenim i sveukupnom realizacijom tog perioda:

Od prvog dana priprema, od 10. januara, trudili smo se da napravimo što ozbiljniju bazu do odlaska u Tursku. Verujem da smo uspeli, da je iza nas dobar, posvećen i naporan rad i da prvi deo priprema možemo da ocenimo kao uspešan. Ono što je najbitnije, nismo imali ni najmanji problem. U Turskoj nastavljamo sa žestokim radom, koji ćemo da oplemenimo odigravanjem isto tako jakih utakmica, a u cilju što bolje pripreme za okršaje koji nam u prvenstvu predstoje- rekao je pred polazak na put šef stručnog štaba, Dušan Đorđević.

U narednih petnaest dana, koliko će boraviti u Antaliji, Radnik će odigrati četiri prijateljske utakmice: 24.januara protiv ekipe FC KRYLYA SOVETOV (RUS), tri dana kasnije protivnik je BRUK – BET TERMALICA (POL). Za prvi dan februara zakazana je utakmica sa ekipom KOLOS KOVALIVKA (UKR), a poslednja, sa bugarskim timom ARDA KARDZALI, 4.februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter