1
Ostali sportovi

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

I ON ĆE PROĆI KAO ĐOKOVIĆ: ‘Slučaj Novak’ se ponavlja, Australija preti još jednom velikom šampionu – ‘Neće ući nevakcinisan u zemlju’

Objavljeno: 21.01.22 u 08:53

Eto, šta rade…

Nakon Novakove drame u Australiji, tamošnje vlasti su još jednom velikom sportisti uputile javnu poruku da mora da se vakciniše, ili neće moći da uđe u zemlju.

Nakon 11 dana agonije u pomenutoj zemlji, najbolji teniser sveta Novak Đoković je morao da napusti Australiju, a sada je federalni ministar sporta Ričard Kolbek rekao da legendarni surfer Keli Slejer neće moći nevakcinisan da uđe u zemlju.

– Keli Slejter neće ući nevakcinisan u zemlju. Svetska liga u surfingu moraće da se održi bez njega. Ako se u međuvremenu vakciniše, to menja stvari – izjavio je Kolbek.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je Svetska surferska federacija pre skandala sa Novakom, sve učesnike Svetske lige obavestila da će ‘ulazak u zemlju biti otežan za nevakcinisane, ali ne i nemoguć’. Međutim, izgleda da se nakon deportacije srpskog asa sve promenilo iz korena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter