0
Tenis

FOTO: Instagram/@jodzir

ĐOKOVIĆ U CRNOJ GORI: Ko je Federer? Šala dovela Novaka do suza! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.22 u 20:52

Influenser nasmejao Novaka!

Novak Đoković je već nekoliko dana u Crnoj gori gde se odmara i obilazi manastire. Danas je čak bio u poseti Ostrogu gde je imao priliku da razgovara sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem, i ostalim članovima manastira, a pritom je na poklon dobio i ikonu svetog Vasilija Ostroškog, čije se mošti čuvaju na Ostrogu.

Ipak, na društvenim mrežama osvanuo je snimak Jovana Radulovića, poznatijeg kao Jodžir, popularnog influensera iz Crne gore poznatog po sjajnim vicevima, u društvu Novaka Đokovića. Naime, zvezda instagrama je najboljem teniseru sveta pričala vic sa njegovim najvećim rivalima kao glavnim akterima, a sudeći po Novakovoj reakciji šala mu se izuzetno dopala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

Novak je poznat kao neko ko je uvek raspoložen sa susrete sa fanovima, a definitivno je lepo videti ga dobro raspoloženog nakon svega što mu se dogodilo u proteklom periodu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jodzijewa zena (@irenaradulowic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter