0
Evroliga

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda - CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

CSKA PAO U MOSKVI: ‘Manekeni’ zaledili ‘Armejce’, nešto definitivno ne funkcioniše! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.22 u 20:09

CSKA doživeo osmi poraz ove sezone!

Dugi niz godina je ekipa Dimitrisa Itudisa bila kaznena ekspedicija širom Evrope, ali izgleda da ove sezone nešto uveliko ne funkcioniše za tim iz Moskve. ‘Armejci’ su samleveni od strane ‘Manekena’ iz Milana na svom terenu rezultatom 57:67, a pobeda je mogla biti ubedljivija da domaći nisu imali bljesak u igri tokom druge četvrtine.

Ovo je možda čak i najgora partija ruske ekipe ove sezone, šut iz igre im je bio na 33 procenta, dok su za tri poena šutirali mizernih 12.5 posto, tačnije 3/24! Uz ukupno 6 asistencija i 12 izgubljenih lopti ovakav rezultat ne čudi, a jedina svetla tačka jeste 36 skokova, 9 više od gostiju iz Italije.

Jedini dvocifreni u Itudisovoj ekipi bili su Ife Lundberg i Toko Šengelija sa 15 i 13 poena, a srpski košarkaš Nikola Milutinov je ubacio 4 poena i uhvatio 5 skokova za 20 minuta na parketu.

Ni gosti iz Milana nisu blistali u napadu, ali su upravo na krilima bivših košarkaša  ‘Armejaca’  Kajla Hajnsa i Serhia Rodrigeza, uspeli da slome domaćina i odnesu važnu pobedu u Milano. CSKA je trenutno sedmi na tabeli sa skorom 12:8, dok je Milano trećeplasirani sa 13 pobeda i 6 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter