0
Evropske lige

FOTO: Pixabay

BOGATI NJUKASL NACILJAO ODLIČNO POJAČANJE: ‘Crno-beli’ ne odustaju od evropskog šampiona!

Objavljeno: 21.01.22 u 19:12

Brazilac blizu selidbe na sever Engleske!

Od promene vlasnika, Njukasl je jedna od gorućih tema u svetu fudbala. Popularne ‘Svrake’ su već napravile niz akvizicija ove zime, pa nakon Krisa Vuda, Džoa Viloka i Kerana Tripijea, novi član ekipe sa Sent Džejms Parka mogao bi da postane Dijego Karlos.

Brazilac je jedan od najstandardnijih igrača u timu Hulena Lopetegija i jedan je od najzaslužnijih za visok plasman Sevilje, drugu poziciju četiri boda iza Reala, u šampionatu Španije. Prema navodima uvek vrhunski informisanog Fabricia Romana, Njukasl će u narednim satima pokušati da ponovo pritisne tim iz Andaluzije da pristane na prodaju stamenog defanzivca.

Romano takođe navodi da će Sevilja pokušati da se odupre svim silama, slično kao za Kundea i Čelsi prošlog leta, ali da je Njuka voljna da insistira. Takođe ističe da je Dijego dogovorio lične uslove saradnje sa ‘Svrakama’ i da se samo čeka pristanak kluba.

Momak rođen 1993. godine igrao je još i za Eštoril, B tim Porta kao i Nant u Francuskoj, a član Sevilje je od 2019. sa kojom je osvojio Ligu Evrope pretprošle sezone pobedivši Inter u sjajnom finalu 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter