0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening from left Sergej Milinkovic-Savic Djordje Despotovic Dusan Vlahovic Mihailo Ristic and Nemanja Gudelj Stara Pazova, 22.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE PREKOMANDOVAN U DRUGI TIM RUBINA: Povrede su ga sprečile da nastavi sa sjajnim partijama!

Objavljeno: 21.01.22 u 17:34

Verovatno je blizu odlaska iz tima.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović, u imao je mnoštvo sjajnih partija u dresu Rubina, ali se ove sezone pošteno namučio. Naime, srpski fudbaler je zbog povreda lože i stopala odigrao samo 10 utakmica, dok je postigao jedan pogodak.

On je od dolaska u ruski tim na 35 mečeva bio strelac 15 puta, a iako ima ugovor do 2023. godine, čelnici Rubina očigledno više ne računaju na njega. Tome u prilog ide i saopštenje PR službe koja je istakla da je Despotović prebačen u drugi tim.

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021
Partizan v Rubin
Djordje Despotovic (C)
Antalija, 21.01.2021.
foto: Starsportphoto ©

– Posle odluka čelnika kluba i stručnog štaba napadač Despotović će do daljeg trenirati sa rezervnim timom.

Odlazak iz kluba je na svom Instagram profilu najavio i Despotović. Podsećamo, ugovor sa ekipom iz Kazanja, potpisao je 2020. godine, nakon raskida saradnje sa Orenburgom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter