0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODIGRALA PRVU UTAKMICU: Crveno-beli međusobno odmerili snage, Katai rešio meč! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.22 u 19:21

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili nešto drugačiji trening u odnosu na ono što je viđeno do sada, pa su podeljeni u dve ekipe odigrali kontrolnu utakmicu u Antaliji, kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji ih očekuju na proleće.

Podeljeni na plave i crvene, sastali su se prvotimci Crvene zvezde odigravši dva puta po 30 minuta i pokazali da su se uželeli fudbala, kao i da im je lopta i dalje najbolji prijatelj. Plavu ekipu predvodi Nebojša Milošević, a crvenu duo koji su činili Nenad Sakić i Nenad Milijaš, dok je sve nadgledao šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Prvo je plave u prednost doveo talentovani Petar Stanić koji je u 20. minutu na centaršut Falka sjajno glavom pogodio mrežu i još jednom potvrdio da je pred njim blistava karijera. Ipak, uzvratili su crveni, jer je sa bele tačke u 29. minutu pogodio novajlija Ohi, a penal je izvojevao mladi Stanković. Ređale su se šanse na obe strane, ali su na visokom zadatku bili i defanzivci, pa je Dejan Stanković mogao da bude veoma zadovoljan onim što je video na trening meču u Antaliji. Mnogo duela, borbe, žara i želje, pa čak i kad je u pitanju prijateljska utakmica, svakako predstavlja dobru uvertiru za sve izazove koji očekuju fudbalere ovog tima.

(VIDEO:YouTube/Crvena zvezda)

I kada je delovalo da će se meč završiti rezultatom 1:1, stvari je u svoje ruke preuzeo Radovan Pankov koji je prvo osvojio loptu na sredini, a potom i fantastično proigrao Aleksandra Kataija, a on golom doneo pobedu plavom timu. Postojala je nedoumica da li je Katai bio u ofsajdu, međutim proverom na kamerama Zvezda TV-a je ustanovljeno da nije bilo nedozvoljeno pozicije.

Naravno, sve je prošlo u duhu fer-pleja, a pulene Dejana Stankovića sutra očekuje prvi slobodan dan, još od okupljanja ekipe u Beogradu, posle čega će fudbaleri Crvene zvezde nastaviti predano da rade na pripremama u Antaliji.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter