0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Promocija novog igraca Ognjen Ozegovic Beograd, 31.08.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UGOVOR JE POTPISAN: Ožegović ponovo u crno-belom dresu! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.22 u 21:51

Novi izazov u karijeri za nekadašnjeg igrača večitih rivala!

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, Ognjen Ožegović, novi je fudbaler Manise. U pitanju je ekipa koja trenutno nastupa u drugoj ligi Turske. Ožegović je u redove crno-belih stigao kao slobodan igrač, jer je nedavno raskinuo saradnju sa Adanom.

Ožegović je prvi deo aktuelne, kao i celu prošlu sezonu, proveo u dresu spomenute ekipe. Ognjen je na 38 odigranih utakmica postigao 19 pogodaka.

Pre dolaska u Tursku, srpski napadač je nosio dres Darmštada, Partizana, Arsenala iz Tule, Čukaričkog, Čančun Jataijua, Vojvodine, Borca, Jagodine, Rada, Voždovca i Crvene zvezde.

Iskusni napadač je bio šampion Evrope sa u19 selekcijom Srbije, a za A reprezentaciju je zabeležio samo jedan nastup, protiv Katara 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter