0
Košarka

(190902) -- FOSHAN, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia greet fans after the group D match between Serbia and the Philippines at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 2, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

‘TO JE BILA SLIKA PRAVOG TIMSKOG RADA’: Jokić iskren o neverovatnom dodavanju za pobedu Denvera! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.22 u 09:46

Tim je stavio ispred sebe!

Srpski as Nikola Jokić imao je fantastičnu partiju sinoć protiv Klipersa, a 10. asistenciju na meču zabeležio je ispostaviće se za pobedu, kada je loptu poslao do Gordona, koji je postigao koš za tri poena.

‘Imao sam loptu na liniji za tri, pokušao sam da se koncentrišem na igrače koji su me udvajali, video sam Vilija Bartona kako se pomera na sredinu, Monte je išao na ukrštavanje, Aron je bio sam u uglu. Ta scena je bila slika pravog timskog napora, kako smo dobro koristili prostor i zato smo dobili utakmicu.’ – rekao je Jokić i potom prokomentarisao njegovu saradnju sa Gordonom.

‘On želi da uči o igri i stalno mi postavlja pitanja, gde da se postavim, kako da uradim ovo… Imam stvarno povarenja u njega, stalo mu je, uvek želi da pobedi. U nekim mečevima ne postiže mnogo poena, ali čuva najbolje protivničke igrače, ponekad i postigne dosta poena. Uvek nastoji da pobedi i to je ono što mi se dopada kod njega.’ – rekao je aktuelni MVP NBA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter