0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Partizan v Borac (Cacak) Bojan Ostojic Beograd, 25.02.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

SJAJAN GEST DEFANZIVCA PARTIZANA: Dečak se izgubio, a Ostojić je prvi ‘pritrčao’ u pomoć! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.22 u 21:21

‘Nekim divnim ljudima je oduzeta ta mogućnost… Nemojte čuvati decu forme radi!’

Iskusni defanzivac Partizana, Bojan Ostojić, oglasio se preko Instagrama i sa svojim fanovima podelio iskustvo koje je doživeo tokom dana. Ostojić je slobodno vreme proveo u šetnji sa svojom suprugom, a onda je naišao na malo dete bez roditelja. Dugo je fudbaler pričao sa dečakom i čekao da se neko pojavi, ali on nije znao gde su mu roditelji.

Njegov ujak se pojavio tek kada su Ostojići dečaka poveli na info pult i prijavili da nema pratnju.

-Žalosno je što je Bog dao nekim ljudima, koji to nisu zaslužili svojim ponašanjem, privilegiju da budu roditelji, a drugim, divnim ljudima, je oduzeta ta ista mogućnost. Danas smo supruga i ja u ‘Galeriji’ u Beogradu videli dečkića od 2-3 godine, koji sam, na sred tržnog centra stoji bez igde ikoga. Na pitanje: ‘Gde su ti roditelji’, kaže da ne zna. Posle 45 minuta čekanja smo dete odveli do info pultaa kako bismo prijavili da je dete samo, bez pratnje. Tada se pojavljuje ujak i kaže: ‘Eeee, hvala….ja sam bio na telefonu’. Pa sram te bilo! I tebe i sve! Da 45 minuta ne vidiš da ti dete nije u igraonici! Mogao je nestati, mogao ga je neko ukrasti ili da mu pozli… Nemojte praviti decu da bi se reklo da ste roditelji. I nemojte ih ‘čuvati’ forme radi! Deca su obaveza i odgovornost – napisao je Bojan Ostojić na svom Instagram profilu.

FOTO: Instagram screenshot
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter