0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

REAL DOBIO CRVENI, PA TEK ONDA ZAIGRAO: Isko i Azar doneli preokret kraljevskom klubu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.22 u 23:10

Madriđani slavili nakon produžetaka!

Fudbalerima Elčea je odmah nakon žreba za Kup Španije ‘upisan’ poraz u osmini finala. Uloga apsolutnog favorita bila je na strani Real Madrida, ali domaći sastav je pružio izuzetno snažan otpor.

Izdržao je Elče bez primljenog pogotka tokom 90 minuta igre, dok je u nekoliko navrata bio veoma blizu vođstva. Propuštene prilike iz prvog dela igre, na kraju su možda i koštale domaću ekipu prolaska u narednu fazu takmičenja. Jedan od fudbalera domaće ekipe promašio je prazan gol sa manje od pet metara udaljenosti, a takve greške protivnici kao što je Real Madrid kažnjavaju ‘bez milosti’.

Prvi pogodak viđen je tek u produžetku! Velikoj radosti domaćih navijača prethodio je grub start i crveni karton koji je zaradio Marselo. Brazilac je sprečio izglednu priliku domaćeg sastava.

Slobodan udarac izveo je Gonzalo Verdu u 103. minutu. Lopta je stigla samo do živog zida, ali odbila se do iskusnog Španca. Verdu je snažno šutirao, a golman Reala nije imao nikakve šanse.

Nisu domaći imali mnogo vremena za slavlje! Usledila je brza reakcija Madriđana. Isko se najbolje snašao u kaznenom prostoru domaćina i doneo je izjednačenje Realu već u 108. minutu,

Pogodak za pobedu delo je Edena Azara! Belgijanac je napokon pokazao koliko vredi. Defanzivci Elčea nisu uspeli da zaustave brznogog Azara. Eden je napravio solo prodor i izuzetno preciznim udarcem zatresao mrežu Elčea u 115. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter