0
FIBA Liga šampiona

FOTO: STARSPORT

PREOKRET U LAKTAŠIMA: Ostende serijom 18:0 izbacio Igokeu iz Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.22 u 22:20

Fil But je glavni krivac za poraz Bajićeve ekipe!

Ekipa Igokee, za razliku od prethodne sezone, nije uspela da se domogne TOP 16 faze FIBA Lige šampiona! Izabranici Dragana Bajića poraženi su od Ostendea, u trećoj odlučujućoh utakmici plej-ofa. Utakmica odigrana u Laktašima završena je rezultatom 77:83.

Publika je tokom većeg dela duela gledala izjednačen odnos snaga. Domaći sastav je bio za nijansu kvalitetniji rival, a onda je na sredini četvrte deonice napravio 11 poena prednosti. Šanse da se Igokea plasira u narednu fazu bile su sve izglednije, ali usledila je neverovatna reakcija tima iz Belgije.

Ostende je na ofanzivu Igokee odgovorio serijom od 18 postignutih poena, a izabranici Dragana Bajića nisu uspeli da uhvate rezultatski priključak u samom finišu meča.

Ostende je do pobede predvodio Fil But sa 24 postignuta poena. Odličnu partiju pružio je i Levi Rendolf, koji je ubacio 22 poena. Zapaženu ulogu u gostujućem timu imao je Mikaeal Jentnen sa devet poena.

U redovima domaćeg tima kvalitet je još jednom pokazao Dešon Stivens. Francuz je bio najefikasniji sa 18 poena, a pratio ga je Antabija Voler sa 13. Bivši košarkaš Partizana, Nikola Tanasković, još jednom je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Tanasković je meč završio sa 10 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter