0
Evropske lige

FOTO: Twitter/FC Barcelona

POTPUNI REMONT BARSELONE! Defanzivac napušta Kataloniju i odlazi u rivala!

Objavljeno: 20.01.22 u 10:56

Talentovani štoper menja klub!

Potpuno renoviranje sastava očekuje Barselonu ove zime, već dva igrača, Jusuf Demir i Filipe Kutinjo su napustili ‘Blaugranu’, dok se očekuje odlazak Usmana Dembelea, Memfisa Depaja i Seržinja DestaOskar Mingeza može da popuni sva mesta u defanzivi a najkorisniji je na poziciji centralnog defanzivca, za Barsu nastupa od 2020. godine i već je odigrao 58 utakmica i dao dva pogotka.

Dvadesetdvogodišnji štoper nije u planovima Ćavija, te su nakon razgovora i informacije da Oskar neće imati preveliku minuažu, došli do dogovora da defanzivca pošalju na jug,na pozajmicu u Valensiju, s tim da nije poznato postoji li klauzula za otkup. Tim sa Mestalje i sam ima problema u odbrani ove sezone, pa smatraju da će dovođenje Mingeze rešiti deo tih problema. Valensija je trenutno deveta na tabeli sa samo tri boda iza Barselone, ali su jedna od najgorih odbrana  sa 33 primljena gola, skoro najviše u ligi.

Valensija se još pojačala turskim internacionalcem iz Selte, Okajem Jokusluom, koji igra na poziciji zadnjeg veznog i takođe je pozajmljen, pa će tako pojačati konkurenciju srpskom reprezentativcu, Urošu Račiću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter