0
Domaći fudbal

Srdjan Mijailovic Cukaricki - Sumgait Sumqayit UEFA UECL Second qualifying round, 1st leg UEFA Europa Conference League 21.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN ČEKA ODLUKU: Bivši igrač Zvezde i reprezentativac prihvatio ponudu, na potezu njegov klub!

Objavljeno: 20.01.22 u 09:27

‘Crno-beli’ na pragu pojačanja!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Srđan Mijailović, mogao bi da pojača redove Partizana. Nakon dugih razgovora šefa stručnog štaba tima iz Humske, Aleksandra Stanojevića sa veznim fudbalerom, igrač koji ima pet nasupa za reprezentaciju mogao bi da promeni sredinu ove zime, prenosi Sportski žurnal.

Kako oni saznaju pregovori se vode još od decembra, ali je najveći problem sa Mijailovića bila njegova pozadina, odnosno to što je nastupao u večitom rivalu Partizana, ali je Stanojević uspeo da ubedi već sada iskusnog vezistu da pojača njegovu ekipu, uz argumente da će biti izuzetno važan faktor kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi.

Ipak najveći problem u realizaciji transfera predstavlja uprava kluba sa Banovog brda, koja nije zadovoljna ni visinom obeštećena ni načinom plaćanja koju im se nudi jer bi želeli kompletnu sumu na raćunu što je pre moguće. Ipak oni stura odlaze u Tursku, gde će i Partizan dva dana kasnije, pa nije nemoguće da se dogovor ostvari upravo u Beleku, na jugu Turske.

Srđan se već neko vreme nalazi na radaru ‘Crno-belih’ i odlično je Stanojević upoznat sa njegovim kvalitetima jer se poznaju dok je Mijailović igrao za Crvenu zvezdu pod Robertom Prosinečkim, nakon toga bio je u turskom Kajzeriju, a nastupao je i za Krilla Sovjetov gde je sarađivao sa Grofom Božovićem,

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter