0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 21: Mike James of CSKA Moscow in action during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 25 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and CSKA Moscow at Stark Arena on February 21, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OBRADOVIĆEV TIM IZNENADIO ZENIT: Džejms predvodio Monako do pobede u Sankt Peterburgu!

Objavljeno: 20.01.22 u 22:47

Četvrti uzastopni trijumf u Evroligi!

Košarkaši Zenita ugostili su Monako, u utakmici 22. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u
Evropi. Gostujući sastav je potvrdio da se nalazi u odličnoj formi i napravio iznenađenje u Sankt Peterburgu.  Izabranici Saše Obradovića slavili su rezultatom 77:86. Monako je današnjim trijumfom nastavio niz od četiri pobede u elitnom takmičenju.

Uspeli su gosti da u većoj meri zaustave bekovsku liniju Zenita. Monako je Džordna Lojda sveo na skromnih devet poena, dok je Bili Beron ubacio samo dva i to tokom prve deonice.

Aktuelni osvajač Evrokupa je kontrolisao rezultat od prve četvrtine, pa do samog kraja utakmice. Monako je svaki period igre rešio u svoju korist.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Majk Džejms.Iskusni bek odlično poznaje sastav Zenita, još iz perioda kada je nosio dres CSKA iz Moskve. Džejms je ubacio 21 poen, a dodao je četiri skoka i pet uspešnih dodavanja. Pratio ga je Dvejn Bejkon! Američki košarkaš je utakmici završio sa učinkom od 20 postignutih poena, šest skokova i jednom asistencijom. Srpski reprezentativac, Danilo Anđušić, postigao je devet poena, uz tri skoka i dve asistencije.

Zapaženu ulogu u sastavu domaće ekipe imao je Džordan Miki. Amerikanac se istakao sa 18 poena, tri uhvaćene lopte i dva uspešna dodavanja. Kulagin je ubacio 12 poena, uhvatio jednu loptu, dok je u tri navrata uspešno uposlio svoje saigrače.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter