0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot/svilar_mile

NOVI UGOVOR ZA REPREZENTATIVCA: Evropski velikan neće da se odrekne usluga srpskog fudbalera!

Objavljeno: 20.01.22 u 10:32

Benfika neće da ga pusti!

Golman reprezentacije Srbije, Mile Svilar, jedan je od glavnih ciljeva Benfike u zimskom prelaznom roku. Tim iz Lisabona ne želi da ih srpski golman napusti pa gotovo po svaku cenu pokušavaju da ga privole da produži ugovor sa ‘Orlovima’, jer važeći ističe ovog leta, saznaje Sport Klub.

Najmlađi golman u istoriji evropskih takmičenja ima na stolu izuzetno bogatu ponudu od svog kluba, koja bi gotovo duplirala njegova primanja u portugalskom velikanu i bio bi na snazi do 2027. godine, ali pošto Mile za Benfiku nije branio gotovo skoro godinu dana, od kraja prošlog januara, na umu ima čisto sportske ciljeve i nije zadovoljan količinom minutaže, velike su šanse da će menjati adresu narednog leta.

Veliki broj timova je zainteresovan za usluge mladog golmana, među kojima su brojni kako evropski tako i klubovi iz arapskog sveta, a to gde će karijeru zaista nastaviti odlučuje samo sam on, jer od jula postaje slobodan igrač i može da promeni sredinu potpuno besplano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter