0
Evrokupovi

FOTO: Unsplash/ tim-l-productions

NEVAKCINISANI FUDBALERI REALA I ČELSIJA NE MOGU U FRANCUSKU: Imaju osnova da traže neutralan teren – čeka se odluka UEFA!

Objavljeno: 20.01.22 u 14:01

Sportisti u toj zemlji moraju da budu vakcinisani.

Prema navodima Tajmsa, Real Madrid i Čelsi na gostovanjima u Francuskoj neće moći da računaju na nevakcinisane fudbalere. Naime, u osmini finala Lige šampiona, snage će odmeriti Real i PSŽ, odnosno Lil i Čelsi, pa bi gosti na ovim mečevima mogli da budu oštećeni.

Podsećamo, u Francuskoj je obavezno da svi sportisti koji učestvuju u zvaničnim takmičenjima budu vakcinisani protiv koronavirusa. Engleski mediji već danima navode da među fudbalerima Čelsija ima nevakcinisanih, dok je trener Tomas Tuhel istakao da je to izbor svakog igrača.

Takođe, pouzdani mediji navode i da, ako se ispostavi da neki fudbaleri ne dobiju pravo nastupa u Francuskoj, klubovi imaju pravo da zatraže utakmicu na neutralnom terenu. UEFA za sada nije odlučila o rešavanju opvakvih problema, ali su u više navrata napominjali da neće ići protiv lokalnih zakona.

SVI PAROVI OSMINE FINALA LŠ:

Sporting – Mančester Siti

Inter – Liverpul

Salcburg – Bajern

Viljareal – Juventus

Atletiko Madrid – Mančester Junajted

Benfika – Ajaks

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter