0
Košarka

FOTO: Twitter

NEKAD JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA EVROPE: Oživeo karijeru ove sezone, a sinoć demolirao Zvezdinog rivala!

Objavljeno: 20.01.22 u 10:09

Džanan Musa blista ove sezone!

Košarkaš iz Bosne i Hercegovine koji je svojevremeno bio jedan od najvećih potencijala na Starom kontinentu i bio poređen čak i sa Lukom Dončićem, nakon neuspelih NBA epizoda i dela sezone u Efesu, ove takmičarske godine igra svoju košarku života.

On je sinoć u pobedi svog Breogana nad timom iz Evrolige, Baskonijom, od 89:83 ubacio sjajnih 26 poena, uhvatio 6 skokova i na sve to dodao još tri asistencije uz šut iz igre 8/14. Istaknuti su bili još i Kalinoski sa 15 i Mahalbašić sa 14 poena dok je Alek Piters sa 17 poena bio najbolji u redovima tima iz Vitorije.

Musa igra fenomenalno cele ove sezone, u ACB, jednoj od najjačih evropskih košarkaških liga beleži prosečno blizu 20 poena, preko 5 skokova i 3 asistencije, s fantastičnim procentima iz igre koji su na preko 50 posto.

Videćemo da li jedan od svojevremeno najvećih talenata u Evropi može da prenese svoju igru na viši nivo, jer čini se, Breogan mu polako postaje mali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter