0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP TIKET DANA: Derbi do derbija za majstore!

Objavljeno: 20.01.22 u 10:23

Zarada je garantovana!

Pred nama je meč odluke E grupe Afričkog Kupa nacija između Obale Slonovače i Alžira koji obema ekipama može mnogo da donese, zatim jedan od najvećih derbija na Ostrvu između Arsenala i Liverpula, a treba obratiti pažnju na prve mečeve četvrtfinalnih grupa na Evropskom prvenstvu za rukometaše. Igraće se konačno i košarkaška Evroliga, a predlažemo vam da obratite posebnu pažnju na Fenerbahče, jedan od timova sa najboljom formom u poslednjih pet kola.

Ivory Coast – Algeria 2 (2.28)

Poslednje kolo takmičenja po grupama na Afričkom Kupu nacija donosi nam izuzetno zanimljiv meč između Obale Slonovače i Alžira. „Slonovi“ su prvi u grupi sa četiri boda, ali Alžir je sa bodom između čekića i nakovnja, zato je prisutan imperativ pobede. Aktuelni šampion Crnog kontinenta neočekivano je poražen od Ekvatorijalne Gvineje i zato je sada u situaciji da se bori za goli život na šampionatu, posebno što je računao na odbranu titule osvojene pre dve godine u Egiptu.

Arsenal – Liverpool 2 (2.10)

Drugi meč polufinala EFL Liga Kupa između Arsenala i Liverpula doneće mnogo uzbuđenja, posebno posle 0:0 u prvom meču. Mnogo se više očekivalo od tog prvog, ali trebalo je vremena da se svi uigraju u novim sastavima zbog izostanka igrača koji nastupaju na Afričkom Kupu nacija. Liverpul je, bez glavnih poluga napada Manea i Salaha, u prvenstvu pobedio Brentford sa 3:0, dok je Arsenal poslednji prvenstveni meč odigrao sa Sitijem 1. januara i izgubio 2:1. Pozicija na tabeli i trenutna forma kažu da su „crveni“ favoriti, ali neće biti lako na „Emirejts“ stadionu gde je prošle sezone Liverpul slavio pobedu od 3:0.

Montenegro – Croatia 2 (1.30)

U novoformiranoj četvrtfinalnoj grupi Evropskog prvenstva rukometaši Crne Gore i Hrvatske su bez bodova i moraju da pobede sva tri naredna meča kako bi se nadala potencijalnom prolasku u polufinale. Crnogorci su u dobroj situaciji, gotovo da je čitava ekipa zdrava, ali zato Hrvatska konstantno ima problema sa zaraženim igračima pa menja tim. Poslednji je doveden kao zamena Mirko Alilović, golman koji se od nacionalnog tima oprostio pre gotovo četiri godine, ali pošto igra u Segedinu, bio je blizu timu i odlučio da pomogne. Uprkos problemima, kostur tima koji na ovom šampionatu igra veoma dobro je ostao zdrav pa se očekuje pobeda kockastih.

Fenerbahce – Zalgiris H1 (-11.5) (1.95)

U poslednjih pet kola Fenerbahče konačno igra kako se to od njega očekivalo od početka Evrolige. Za to vreme tim iz Istanbula pobedio je četiri puta, uz tesan poraz u Francuskoj, pa se zato vratio nadomak mesta koja vode u plej-of. Tim kog s klupe predvodi Aleksandar Đorđević favorit je danas protiv fenjeraša Žalgirisa. Litvanci su u prvom delu sezone savldali Fener sa 86:75, ali ti dani su iza turske ekipe pa treba očekivati nemilosrdni revanš.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter