(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)
in ,

MELOUN ODUŠEVLJEN: ‘Ako Nikola nije MVP, ko je!?’ (VIDEO)

Nije što je naš, ali je stravno najbolji na svetu!

Srpski centar Nikola Jokić nastavlja da pomera granice u NBA ligi.. On je sinoć upisao 49 poena, 14 skokova i 10 asistencija, od čega je jedna bila u ključnom momentu za pobedu.

‘On je najbolji košarkaš na svetu!’ – izjavio je kratko i jasno njegov saigrač Eron Gordon, koji je potom dodao:

‘Sjajno je što jedan drugog možemo da hranimo emocijama. Zaista delimo uspeh jedni sa drugima u ovom timu. To je sjajan, odličan način za igru.’

Ubrzo se nadovezao i trener, Majk Meloun.

‘Ako Nikola Jokić nije MVP, ko je? Shvatate li koliko pažnje dobija? On ima po dva i tri čuvara tokom meča i postigne 49 poena’ – rekao je Meloun i dodao:

‘Osećam da bi trebalo da imamo više nacionalnih TV utakmica sa tipom koji postiže ovakve brojeve. Svet to treba da vidi. On je uzor. On čak nije iz ovog kraja i ima ogromnu bazu navijača… Ljudi mu ne pripisuju dovoljno zasluga! Trebalo bi lako da ponovo osvoji MVP titulu.’ – zaključio je šef stručnog štaba tima iz Denvera!

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BALKANSKA DOMINACIJA U AMERICI: Igrači sa ovih prostora zapalili NBA, najbolje veče u istoriji lige! (VIDEO)

PARTIZAN ČEKA ODLUKU: Bivši igrač Zvezde i reprezentativac prihvatio ponudu, na potezu njegov klub!