0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ĐOKOVIĆ OTIŠAO IZ BEOGRADA, EVO GDE SE SADA NALAZI: Srpski teniser se odmara od svega – fanovi želeli da se slikaju i po kiši! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.22 u 12:41

Tamo ima stan.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković se nakon deportacije iz Australije, vratio u Beograd. On je u našem glavnom gradu bio nekoliko dana, video je svoju porodicu, a na Bogojavljenju je prisustvovao i liturfiji u crkvi Ružici.

Novak je naglasio da do kraja Australijan opena neće ništa izjavljivati za medije, što je verovatno i najbolja odluka. Već danas, Đokovića su fanovi uočili na šetalištu u Tivtu, gde srpski teniser poseduje stan.

Kiša nije sprečila ljude da zatraže sliku sa Đokovićem, što je on sa zadovoljstvom prihvatio.

Sramna deportacija iz Australije, Novaka može da košta prve pozicije na ATP listi, jer je sada sve u rukama Danila Medvedeva i Aleksandra Zvereva. Srbin automatski gubi 2.000 bodova koje je branio pošto je protekle sezone osvojio svoju 9. titulu na Australijan openu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter