0
Košarka

(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

CENTAR KLIPERSA FRUSTRIRAN ZBOG JOKIĆA: ‘Ni sekund ne smeš da se opustiš, ima toliko poteza!’

Objavljeno: 20.01.22 u 16:37

Nikola Jokić je odigrao novi sjajan meč u NBA ligi.

Sa 49 poena je doprineo pobedi Denvera nad Klipersima, a zadavao je velike probleme čuvaru Ivici Zubcu, čije je partija karijere uz 32 poena ostala u magli.

Denver je slavio u produžetku, a nakon meča, Hrvat je pričao o duelima sa Somborcem.

– Lopta ide njemu u svakom posedu, a ima toliko poteza da moraš biti spreman u svakom trenutku. Ne smeš se opustiti ni sekundu jer će te proći. Ne izgleda uvek lepo, ali je brz i na postu zna sve. Jedino što možeš je pokušati da ga ne fauliraš, ali jako je dobar u iznuđivanju kontakta, ispričao je Zubac.

Zubac je svakako uživao u meču.

– Vrlo zabavna utakmica. Nisam se ovako zabavljao otkako sam došao u NBA. Bio sam fokusiran i u napadu, ne samo u obrani. Bilo je dobro, ali nažalost, izgubili smo. Uskoro nas čeka nova utakmica, rekao je Zubac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter