0
Evropske lige

FOTO: Unsplash/ who-s-denilo

VELIKI ŠOK U ENGLESKOJ: Fudbaler Arsenala zbog kladionice namerno dobio žuti karton! Iz Londona se i dalje ne oglašavaju!

Objavljeno: 19.01.22 u 22:04

U toku je istraga.

Fudbalska asocijacija Engleske, prema navodima najpoznatijih svetskih medija, istražuje jednog fudbalera zbog žutog kartona koji je dobio ove sezone. Naime, kladionice su u toku sezone obavestili FA da je ogromna svota novca uplaćena upravo na to da će pomenuti fudbaler dobiti žuti karton na jednoj utakmici.

Ovu vest, prvi je preneo Atletik, a Skaj Sport je istakao da su njihovim izvorima ljudi iz vrha FA Engleske, saopštili da su svesni trenutne situacije i da je istraga u toku. Upravo je prvi pomenuti list ranije istakao da im je identitet igrača poznat, ali da ime neće objaviti zbog poštovanja slučaja i privatnosti.

Takođe, mediji su kontaktirali čelne ljude Arsenala, ali su oni odbili da daju bilo kakav komentar.

Arsenal je u dosadašnjem toku sezone na 20 odigranih mečeva sakupio 35 bodova. Samim tim, nalaze se na 5. mestu u Premijer ligi i nema sumnje da su u dobroj poziciji za borbu za direktno mesto u Ligi šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter