0
Evrokup

Jurica Golemac Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga kosarka Beograd, Srbija 17.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

UŽASNO VEČE ZA ABALIGAŠE: Nakon Budućnosti i COL razbijena, bivši igrač Zvezde presudio Zmajevima!

Objavljeno: 19.01.22 u 22:56

Kraj serije od pet pobeda!

Cedevita Olimpija je doživela svoj sedmi poraz u Evrokupu ove sezone. Ekipa iz Ljubljane poražena je na svom parketu od Grand Kanarije rezultatom 60:75. Tim iz Slovenije je katastrofalno šutirao iz igre, samo 31%, dok je sve već bilo rešeno posle prve četvrtine gde je domaćin ubacio samo 7 poena.

Najbolji u redovima Ljubljančana bio je Jogi Ferel sa 11 poena, dok su dvocifreni bili još samo Melvin Edžim i Jaka Blažič sa po 10 poena. Džejkob Pulen, koji je poznat kao vrhunski skorer, odigrao užasnu utakmicu i nije pogodio ni jednu trojku iz sedam pokušaja.

Najbolji u redovima ekipe sa Kanara bio je bivši igrač Crvene zvezde, Dilan Enis, koji je utakmicu završio sa 14 poena i 5 skokova.

U narednom kolu COL dočekuje Promiteas iz Patre, poslednji tim grupe B, dok je tim iz Ljubljane sedmi sa skorom od 3 pobede i 7 poraza koliko ima i Bursa Dušana Alimpijevića.

OSTALI REZULTATI:

Promiteas 68-71 Valensija

Andora 76-86 Lokomoiva

Metropolitan 99-82 Turk Teleokm

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter