0
Domaći fudbal

Milan Gajic Njegos Petrovic Belgija, Gent - Crvena Zvezda, UEFA Liga Evrope, Europa League 26.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SVE JE DOGOVORENO: Zvezdin as se seli u Seriju A!

Objavljeno: 19.01.22 u 16:18

U pitanju je pozajmica do kraja sezone!

Dugo se spekulisalo o tome gde će Njegoš Petrović nastaviti karijeru, ali sada je jasno da je Italija naredna destinacija. Vezista aktuelnog šampiona Srbije nosiće dres Kaljarija do kraja tekuće sezone, prenosi Mozzart Sport.

Crvena zvezda šalje mladog vezistu na pozajmicu u Kaljari, a od iste će inkasirati 250 hiljada evra. Kaljari se trenutno nalazi u crvenoj zoni u elitnom rangu italijanskog fudbala. U slučaju da tim sa Sardnije izbori opstanak u Seriji A, moraće da izdvoji 1.600.000 za obavezan otkup. U klubu se nadaju da će i naredne sezone biti član elite, ali ako ne izbori opstanak, Kaljari ima opciju kupovine Petrovića po identičnoj ceni.

Njegoš se dugo povezivao sa španskim drugoligašem, ekipom Almerije. Ipak, srpski fudbaler nije bio zainteresovan za taj trasnfer, a razlog je verovatno niži rang takmičenja. Očekuje se da će vezista u narednim danima krenuti put Italije, gde će obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter