0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija Umar Sadiq Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SADIK POSTIGAO PRVENAC U NACIONALNOM TIMU: Nigerija nastavlja da rešeta – Egipat slavio protiv Sudana! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.22 u 22:29

Veče koje će dugo pamtiti.

Fudbalska reprezentacija Nigerije je u trećoj rundi Afričkog kupa nacija slavila protiv selekcije Gvineje Bisao rezultatom 2:0. Ovo veče, sigurno će do kraja života pamtiti nekadašnji fudbaler Partizana Umar Sadik, koji je postigao svoj prvi gol u nacionalnom timu.

Prvo poluvreme je proteklo bez golova, ali je selekcija Nigerije, koja do sada ne zna za poraz, upalila motore i stigla do vođstva u 56. minutu. Strelac je bio upravo Sadik, a nakon njega, Nigerija je nametnula prepoznatljiv ritam. Konačan rezultat postavio je Ekong u 75. minutu, a pogodak je potvrđen nakon VAR-a tek 4 minuta kasnije.

Sa druge strane, favorizovana selekcija Egipta je bila bolja od Sudana minimalnim rezultatom. Jedini gol na meču viđen je u 35. minutu kada je Abdelmoneim zatresao mrežu Sudana.

Podsećamo, juče su se na Afričkom kupu nacija u strelce upisali i El Fardu Ben, kao i Ričmond Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter