0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RED, RAD I DISCIPLINA: Crveno-bela ekspedicija se ne zaustavlja, igrači imali ‘čudne’ zahteve na treningu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.22 u 13:34

Fudbaleri Crvene zvezde su danas u 11 časova, po lokalnom vremenu, izašli na teren sportskog centra “Kalista” u Antaliji.

Crveno-beli su odradili izuzetno fizički naporan trening kako bi se što bolje pripremili za naredne izazove na tri fronta.

FOTO: FK Crvena zvezda

Za razliku od jučerašnjeg oblačnog dana, dočekao je Zvezdine fudbalere suncem okupan teren. Međutim, jak vetar je nastavio da duva kao što je to bilo tokom prethodnog, ali ni to nije sprečilo izabranike Dejana Stankovića da odrade trening na najbolji mogući način. Trening je trajao vremenski kraće nego što smo do sada navikli, ali je sa druge strane bio izuzetno fizički naporan, s obzirom da će igrači raditi na terenu samo u prepodnevnim časovima.

Kao što je to praksa rad je počeo zagrevanjem koje je predvodio Federiko Panonćini na posebnom delu terena. Teren je bio ispunjen sportskim rekvizitima, a ciklično su se smenjivali igrači na svim stanicama gde su podizali radnu temperaturu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Potom su fudbaleri postavili gol na sredinu terena i odigrali interesantnu partiju sa posebnim zahtevima. Prvo su igrači imali zahtev da postignu pogodak rukom, pa potom glavom i na kraju nogom.

Usledio je najzahtevniji deo treninga, u četiri serije su crveno-beli radili vežbe snage sa raznim spravama. Na tom segmentu rada koristili su igrači tegove, strunjače, fitnes lopte, elastične trake i ostale rekvizite. Nakon četiri serije uputili su se prvotimci Crvene zvezde prema svlačionici. Sve je to pomno pratio šef stručnog štaba Dejan Stanković koji je imao velike pohvale za naporan rad svojih izabranika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter