0
Fudbal

FOTO: FSS

PORAZ SRBIJE! Portugalci ponovo bolji! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.22 u 20:28

Poraz na otvaranju Evropskog prvenstva!

Meč prvog kola grupe A na Evropskom prvenstvu u futsalu u Holandiji između Srbije i Portugala završen je rezultatom 4:2 za tim sa Pirineja.

Srbija je počela odlično, kapiten Marko Pršič je odmah na početku utakmice tresao mrežu Souze sa penala, nakon što je Rakić fauliran u kaznenom prostoru, da bi samo par minuta kasnije isti igrač povećao prednost naše reprezentacije na 2:0.

Ipak Porugal se konsolidovao i do poluvremena izjednačio rezultat preko Paulete i Varele, da bi nakon potpune inicijative u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat i sa još dva gola došli do konačnog ishoda.Slavlje je moglo biti i ubedljivije da odličnu partiju nije imao srpski golman Nemanja Momčilović.

Važno je napomenuti da su Orlovi bili hendikepirani zbog kovida, te je naša reprezentacija na raspolaganju imala samo 9 igrača u sastavu. Srbija naredni meč igra sa Ukrajinom 23. januara, a poslednja ekipa koja čini grupu jeste domaćin Holandija koja svoj meč igra kasnije večeras.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter